Leden 2011

Lucie Vondráčková

31. ledna 2011 v 20:54 | Barčulajz
                
          
Vítejte na stránce o Lucii Vondráčkové. Dovíte se zde mnoho o této české zpěvčce a herečce.
Lucie Vondráčková se narodila 8. března 1980 do hudební rodiny. Otcem je herec, zpěvák a hudebník Jiří Vondráček a matkou textařka a překladatelka Hana Sorrosová. Teta Helena je stálicí na pěveckém nebi.
Od mala měla spoustu koníčků (tanec, balet, gymnastika, zpěv). A k tomu všemu ještě cizí jazyky.
Rok 1992 se stal zlomovým. Do té doby se občas mihla v menších rolích a navštěvovala konkursy (seriál Území bílých králů). Ještě téhož roku dostala malou roličku ve hře Saténový střevíček uvedené v Národním divadle, dále hlavní roli v seriálovém večerníčku Království květin a objevila se i volném pokračování seriálu Návrat Arabely. V tom samém roce začal uvádět pořad pro děti Marmeláda, který ji proslavil po celé republice.

Diskografie:

  • Marmeláda (1992)
  • Rok 2060 (1993)
  • Atlantida s velkým hitem Džíny (1995)
  • Malá mořská víla (1996)
  • The Best Of (v angličtině 1998)
  • Manon (2000), Mayday (2003)
  • Boomerang se singlem Vítr (2005)
  • Dance! (2006)
  • Fénix (2008)

Malý výběr z její filmografie:

  • Nebeské slzy (1994)
  • Hrad z písku (1994)
  • Nejasná zpráva o konci světa (1997)
  • Šamkote, babičko, čaruj! (1998)
  • Na zámku (2000 - Klára)
  • Královský slib (2001)
  • Báječná show (2002)
  • Kožené slunce (2002)
  • Ta třetí (2002)
  • Johanka z Arku (2003)
  • Snowboarďáci (2004)
  • Post Coitum (2004)
  • Královský slib (2001)
  • Poslední prázdniny (2006)
  • Kvaska (2007/2008)
  • Bathory (2008)
Studovala hudebně-dramatický obor na Státní konzervatoři v Praze a po maturitě nastoupila na filosofickou fakultu obor kulturologie, kterou dokončila roku 2005 a zístala titul magistra.

Divadlo:

  • Romeo a Julie (Julie)
  • Višňový sad
  • Čarodějky ze Salemu
  • Černá komedie
                                        

Rodinka

31. ledna 2011 v 20:34 | Barčulajz

                                                             

Rodinka, Lucie Vondráčková

Rodinka, Jana Štěpánková, Radek Zima, Jaromír Hanzlík, Daniela Kolářová, Lucie Vondráčková, Naďa Konvalinková, Petr Kostka, Markéta Frösslová, Josef Polášek

Popis filmu

Sympatické na tomto setkání je, že dnešní RODINKA "zdědila" originální smysl pro legraci, milou ujetost, zálibu v ztřeštěných nápadech i schopnost tolerance a že jde pořád o malou komunitu lidí, kteří se mají rádi a pro které je rodina a vzájemná soudržnost na prvním místě.

Stejně jako kdysi, i dnes je centrem dění RODINKY hala a kuchyně, kde se scházejí a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable a legrační i vážnější kolize, prožívají krásné rodinné chvíle… Nebo, a to je novinka, scházejí se v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje zde orchideje, které by mu záviděl i slavný detektiv Nero Wolf. Rodinné porady v tropech mají většinou tak trochu tajnůstkářský ráz. Právě tady rodinná rada řeší třeba problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Budou to tedy opět setkání, která nabídnou chvíle nabité pozitivní energií a rodinnou pohodou.

Jak zplodit potomka? Kdo vyprávěl malé Daisy pohádky o Zelené Karkulce, Hodných jezinkách či Odbarvené zlatovlásce? Jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Proč se Andulka schovává před tchýni? Jaký poklad zanechala Babička rodince? Proč Pavle mizí z pračky ponožky? Kdo je Míša a jak se vloupala k rodince? Jak se stal Pavel zámeckým pánem? Proč se rodinný pes jmenuje Alarm? Jaké štědrovečerní překvapení připravil pro rodinu "raubíř" Petr? Kdo "zamordoval" vánoční kapry?... To je jenom několik málo dějových motivů, o nichž se více dozvíte ve filmu…



Labyrint-role Renata 2011

31. ledna 2011 v 20:29 | Barčulajz
Labyrint, Lucie Vondráčková

Labyrint, Lucie Vondráčková

Popis filmu
Na začátku temného příběhu si nedostudovaná novinářka Renata vezme do bytuspolubydlící Argentinku Kiaru, která do Prahy přijela studovat architekturu. Poznáváme i její přátele a kolegy. V závěru jednoho podařeného večírku ale zmizí Renatina kolegyně. Od té doby se v domě ovšem začnou dít divné věci. Kdo ví, třeba souvisí s divnou smrtí jedné staré sousedky ve sklepě. Možná, že za to může parta podivných mystiků, o nichž Renata točí dokument... Ale také se kolem Renaty začnou objevovat dvě divné postavy. Není divu, že Kiaru v noci budí noční můry. Tak začnou se svými kamarády pátrat p příčině. Při důkladném průzkumu sklepa najdou tunel kamsi do chodeb podzemního labyrintu.

To je voda na mlýn Renatině touze stát se slavnou novinářkou. Své si přisadí i kamarád Daivd, který zase touží udělat v Praze senzační historiický objev a materiál k odborné práci o statice středověkých sklepů by tu chtěl najít i Renatin soused Honza. A tak se do chodeb vydávají na vlastní pěst.

Divák už ale ví, že jde o život, a že v chodbách se někde ukrývá cosi, co má na svědomí víc než jen starou sousedku a zvědavou kamarádku. V podzemí se ovšem ukáže, že každý má jiné důvody, proč se tam vydal, a že se nejspíš nikdo z nich nemůže bezpečně spolehnout na své kolegy. Zdá se, jakoby labyrint začal hrát svou vlastní hru... A zatímco divák má postupně dojem, že se ve filmu opakují mnohokrát ohraná klišé s mírně duchařskou tematikou, ukáže se, že vše je až Dahlovsky jinak.





Wanna be Affs ??

30. ledna 2011 v 19:34 | Barčulajz

PRAVIDLA :

1.Tvůj blog musí být o nějaké celebritě ,skupině , grafice ..... - neberu blogy , které zveřejňují jen kusowky nebo blogy s erotickým obsahem.
2.Budeš psát komentáře k článku popř. obrázku - komentáře typu Ahojky jak se mas ?? nebo obíhám neberu!!
3.nemusím tě přijmout  , vybírám si 
4.obíhám tak jak budeš obíhat ty mě
5.když budeš kopírovat něco z mích stránky uvedeš zdroj 

7.Chceš být top , elite  nebo normal -

elite : ubíhat můj blog 5x týdně
top : obíhat můj blog 4x týdně
normal : obíhat můj blog 2x týdně..

Pokud se ti neozvu zřejmě tě neberu

Pokud by měl někdo zájem stačí napsat :

Přezdívka :

Blog :

O kom máš blog ??

Souhlasíš s pravidly ??

Chceš být  top , elite nebo normal ???



Dárek

1. ledna 2011 v 17:48 | Barčulajz


Lucie Vondráčková - Dárek

Štěstí, očekávání, ale i melancholie, vzpomínání, bilancování, láska, pohádky, radost, smutek i naděje To vše najdete na novém Lucky Vondráčkové s názvem DÁREK.
Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková má za sebou celou řadu úspěšných CD. V tomto roce dokončila své poslední album Dárek. Na nové desce si můžete poslechnout devatenáct skladeb, včetně sedmi novinek (Mlýn klape svou, Až jednou půjdeme tam, Ukolébavka, Vánoční přání, Kočičí, Dárek a Kdyby sis oči vyplakala), sedmi duetů (s Petrem Bende, Zbyňkem Drdou, Radimem Schwabem, Martinem Písaříkem a dalšími) a pěti nových verzí.

Biografie

Lucie se narodila do rodiny překladatelky Hany Sorrosové a hudebníka Jiřího Vondráčka. Vyrůstala s mladším bratrem Davidem v Praze. Od mala navštěvovala jazykovou základní školu a také spoustu zájmových kroužků. Svou první televizní roli si zahrála v roce 1990 v seriále Ludvíka Ráže Území bílých králů. Poté navštěvuje různé konkursy avšak žádný úspěšně. Až v roce 1992 dostává roli v Národním divadle ve hře Saténový střevíček, díky tomuto představení se jí otvírá velká spousta rolí ve filmech např. Sněhurka, Arabela, Království květin. Od roku 1993 moderuje pořad Marmeláda, čímž startuje svou kariéru moderátorky, především v tomto období si získává dětské fanoušky. Vydává své první album nazvané Marmeláda, za které obdržela zlatou i platinovou desku. V tomto roce také hrála ve filmu Vikingové z bronských vršků, díky němuž získala cenu Zlatého dudka za nejlepší herecký výkon. V roce 1994, hraje Lucka ve velké spoustě filmů, vydává své druhé album Rok 2060, které je opět napsáno jejími rodiči (hudba Jiří Vondráček, texty Hana Sorrosová). V tomto roce také nastupuje na státní konzervatoř. O rok později vydává své již třetí album Atlantida. Rok 1997 byl pro Lucku přelomovým. Nastupuje do divadla Rokoko a jako sedmnáctiletá hraje po boku Adama Nováka Shakespearovu Julii. Ta byla v podání Lucky tak úspěšná, že byla dokonce o šest let později obnovena premiéra. Navíc se Lucka konečně dočkala rolí ve svých oblíbených pohádkách, například v Kouzelném šípu nebo ve Šmankote, babičko, čaruj. Od této doby se stává z Lucie Vondráčkové velmi úspěšná herečka, zpěvačka a moderátorka v jednom. Dostává spoustu nabídek na filmy jako Snowboarďáci, Post Coitum, Kožené slunce či Kvaska, ale především na role muzikálové: Excalibur (Morgana), Tajemství (Eliška) nebo Starci na chmelu. Vydává i hudební alba - Manon, Mayday, Boomerang, Pelmel a Fénix.

Obsah ALBA Dárek:

  1. Dárek
  2. Kdo tě má rád (duet se Zbyňkem Drdou)
  3. Vánoční strom (verze 2010)
  4. Já v Tobě mám (duet s Davidem V. - verze 2010)
  5. Kočičí
  6. Bránou zázraků
  7. Hej lásko velká
  8. Jeho království
  9. JMMR (verze 2010)
  10. Kdyby sis oči vyplakala (duet s Michalem Kozelkou)
  11. Až jednou půjdem tam
  12. Láska na 100 let (duet s Petrem Bende)
  13. Může se stát
  14. Julie (verze 2010)
  15. Vánoční přání (duet s Radim Schwabem)
  16. Malá mořská víla (verze 2010)
  17. Mlýn klape svou (duet s Martinem Písaříkem)
  18. Láska umí víc
  19. Ukolébavka
Lucie Vondráčková